Med ljuset kommer energin

Helt galet vad allting lättar när solen kommer. Det är så skönt att bara vara. Att andas, att ta in ljuset. Allt blir så fint när solen skiner in genom fönstren. När A tar en tupplur passar jag på att sitta ute. Fantastiskt.

I takt med solen har jag fått in lite meditation. Som jag saknat det. Visst har det skett någon enstaka gång, men inte flera dagar i rad. Någonstans känner jag hur jag slappnar av, hur jag känner av livet igen. Tar det lugnt, livet lunkar på. Tar hand om hemmet, passar på att elda i kaminen då jag vet att det snart är slut för några månader. Så skönt att fokus kan vara att bara vara med min son, umgås med nära och kära, njuta av solen och meditera när lillgrabben sover. Det var länge sen livet var så enkelt.

IMG_24990

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>