Slow living

Började dagen med en lyxfrukost. Jag gör mina mackor som jag faktiskt inte tror att någon annan skulle gilla, men som jag fullkomligen älskar. Kommer inte ihåg var jag fått receptet ifrån tyvärr. Rostar levainbröd, på med pesto, tapenade, avokado, citron, rödlök, småtomater och lite flingsalt. Ååååhhhhh så gott!

Alfred var otroligt grinig i går, men denna dag har varit lugnare. Passar på att faktiskt inte göra så speciellt mycket då, bara försöka njuta lite. Snart går sambon i en arbetsperiod igen och då stannar livet upp. Åh så jag längtar tills min lilla älskling kan sova i alla fall 3 timmar i rad så att man själv hinner få lite djupsömn. Tror dagen får gå i samma tempo. De dagarna är så otroligt viktiga, speciellt i samhället vi lever i dag. Slow living får helt enkelt vara temat för dagen!

 

IMG_22841

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>