Ut med julen

Julen slängdes ut först i går. Lite sent men så blir det ibland. Kommer sakna det mysiga men nu ska det bli skönt att starta våren. Har hittills haft väldigt lite julpynt, ingen gran heller. Kändes ok även i år trots att jag har fått barn, det ska dock ändras till nästa år. Vill så gärna att Alfreds jular ska förknippas med att det blir lite extra mysigt i huset, att vi skapar traditioner.

0501

Har sista tiden känt att det är dags att komma i form igen. Det här är något som skapar ett litet krig i mitt huvud. Visst att komma i form för hälsans skull, för att orka med min son osv. Men jag vet även att en del av det hela handlar om att se bra ut, för att samhället ser ut så. Att jag faller för samhällets normer gör mig arg. Jag vill gå emot det, men jag vill ju också må bra. Det är dags att hitta ett mellanting. Den nya utmaningen är att lyckas hitta en livsstil som jag mår bra av, samtidigt som det känns bra nu när jag har barn. Finns självklart inte en chans att jag tänker spendera så mycket tid på gymmet som jag gjorde innan. Tror det får smälta lite. Brukar vara det bästa för att komma fram till en bra plan som fungerar i långa loppet. Något som dock är säkert att jag måste börja ta in mer yoga och meditation. Välmående är första prio tillsammans med att vara en god förebild för min son när det gäller att ta hand om sig själv och för mig är stretchande yoga och meditation en stor del av det hela. Jag har aldrig varit så mycket för den yoga som är oerhört fysiskt ansträngande, då vill jag hellre springa och träna på gym. Så jag ska försöka hitta en lite lugnare yogaform.

IMG_22381

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>